Direktør for public affairs med sundhedspolitisk flair

Erfaren PA-profil søges til at lede og videreudvikle vores PA-aktiviteter. Vi er et succesfuldt rådgivnings- og kommunikationsbureau specialiseret inden for life science. Vi rådgiver og løser et bredt spektrum af opgaver på den danske og internationale life science scene og hjælper allerede i dag virksomheder, organisationer og faglige selskaber med politisk interessevaretagelse.

Med ansættelsen af en direktør for PA ønsker vi at professionalisere og styrke denne del af vores forretning yderligere – på linje med vores tre andre fyrtårnsområder: Medical Communication & Marketing, Public Relations & Engagement, Digital Engagement. For den rigtige profil vil der være mulighed for at indtræde som partner. Betingelser og vilkår uddybes i forbindelse med en samtale.

Vi er drevet af ønsket om at fremme en bæredygtigheds-dagsorden inden for life science og arbejder for, at bæredygtighed på en række områder bliver et afgørende konkurrenceparameter eksternt såvel som internt hos de virksomheder, vi rådgiver. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at vi har et stort fokus på partnerskaber og bredt forankrede løsninger.

Hos vores kommende direktør for public affairs vil det være ét af flere værdifællesskaber, vi vil være på udkig efter. Hertil kommer, at du navigerer efter et etisk kompas, og at du vil se det som en fordel at være et sted, hvor PA er en af flere skattede discipliner, og hvor vi tænker og arbejder tværsektorielt med det formål at opnå synergier på tværs af de områder og discipliner, vi opererer inden for.

Fagligt kan du sætte kryds ud for følgende:

  • Du har arbejdet indgående med public affairs inden for sundhedsområdet.
  • Du er nysgerrig, opsøgende og videbegærlig.
  • Du tænker strategisk og er samtidig drevet af en lyst til selv at få tingene til at ske.
  • Du er mere end god til at netværke, opbygge og fastholde relationer.
  • Du er kommercielt tænkende, tillidsvækkende og ikke bange for selv at løbe med bolden – også når det kommer til den udførende del af projekterne.

Som public affairs direktør hos Molecule kan vi tilbyde dig et job, hvor du selv er med til at sætte rammerne for dit arbejde. Her er på alle måder højt til loftet med plads til at udfordre, videndele og sparre med et team af dedikerede og erfarne sundhedskommunikatører, der med vidt forskellige faglige baggrunde brænder for at gøre en forskel for vores kunder. Du vil indtræde i et miljø, hvor faglighed, kvalitet og service står højt på dagsordenen, men hvor der også er plads til livet udenfor.

Er du nået hertil og tænker, at dit navn står på opslaget, så hører vi meget gerne fra dig. Send en motiveret ansøgning og dit CV til administrerende direktør og partner, Mette Thorn Sørensen, inden den 13. januar 2020. Vi afholder samtaler i ugerne efter og behandler naturligvis alle henvendelser fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

E: mts@moleculeconsultancy.com  │  M: 41 38 43 00