På Molecules Morgenmøde på onsdag den 4. november 2020 mødes to fyrtårne i et gensidigt interview om bæredygtighed. Det ene fyrtårn, Susanne Stormer fra Novo Nordisk, har i årevis vist vejen mod bæredygtighed. Mens det andet fyrtårn, Tommy Kjeldsgaard fra Danske Regioner, skal vise vejen fremadrettet. Vi ser derfor frem til et morgenmøde, hvor viden og visioner kommer i spil. Hvor mål og metoder kan bringes op. Og hvor rammer, vilkår og incitamenter kan diskuteres.

Når vi mødes (digitalt) til denne uges morgenmøde, mødes vi også på en helt særlig dag. Nemlig dagen efter valgdagen i USA, hvis udfald i den grad vil komme til at spille ind på bæredygtighed i fremtiden. For som Susanne Stormer siger: ”There is no such thing as a sustainable company in an unsustainable world.”

Et gensidigt interview med erfaringsudvekslinger

Bliv klogere på visionerne for og udfordringerne med bæredygtighed både lokalt og globalt, når Susanne Stormer fra Novo Nordisk sammen med Tommy Kjeldsgaard fra Danske Regioner tager en snak om bæredygtighed på onsdagens morgenmøde. De har hver især fået mulighed for at stille fem spørgsmål til den anden. Om de vil efterspørge viden, om de vil nudge og motivere, eller om de vil rejse kritik – det vil morgenmødet på onsdag vise.

Morgenmødet er digitalt og kommer til at foregå den 4. november 2020 fra kl. 9-10. Du kan tilmelde dig her: https://www.moleculeconsultancy.com/morgenmoeder/. Tilmeldte får inden mødet tilsendt et link, hvorfra mødet kan tilgås.

Hvad vil du spørge de to fyrtårne indenfor bæredygtighed om?

Det får morgenmødets deltagere nemlig lov til, når interviewsessionen mellem Susanne og Tommy er overstået. Har du allerede nu spørgsmål til Susanne og Tommy, kan de sendes inden morgenmødet, ligesom de kan stilles til morgenmødet. Spørgsmål sendes til .