Molecule Morgenmøde

Morgenmøde med Etisk Nævn for Lægemiddelindustrien, 9. december

Onsdag den 9. december stiller Sekretariatschef Rikke Bækgaard Thomassen fra Etisk Nævn for Lægemiddelindustrien (ENLI) op til virtuelt Molecule Morgenmøde.

Regler for marketing og lægemidler er de samme som før covid-19. Alligevel har covid-19 medført mere opmærksomhed på nogle områder, der ikke tidligere var så relevante, og der dukker nye typer af spørgsmål op. Hvilket regelsæt gælder ved virtuelle møder, hvor der deltager flere forskellige nationaliteter? Og kan man efterkomme efterspørgslen af mere information om studier om kommende lægemidler til behandling af COVID-19?

Udgangspunktet er, at samme regelsæt gælder, uanset hvilket medie man vælger at distribuere information om lægemidler på. Men er der alligevel særlige hensyn at tage, når et møde foregår virtuelt frem for fysisk? Måske har I også spørgsmål, der relaterer sig til vores nye hverdag. Måske har I spørgsmål, der intet har at gøre med covid-19.

Vi har aftalt med Rikke, at vi tilrettelægger morgenmødet efter jeres behov. Hvor har I behov for viden fra ENLI? Hvor er I nysgerrige? Hvad vil I gerne have Rikkes input på?

Frist for spørgsmål til ENLI og forslag til oplæggets indhold sendes til Trine Petersen senest den 1/12.

Vi ses til Molecule Morgenmøde med ENLI den 9. december kl. 9-10

Tilmelding til Morgenmøde
  Vælg morgenmøde(r):
  Morgenmøde med Etisk Nævn for Lægemiddelindustrien, 9. december

  Ved tilmelding til ovenstående morgenmøde bliver du automatisk tilmeldt vores invitationsliste. Du kan altid framelde dig listen ved henvendelse til Molecule på info@moleculeconsultancy.com.

  Vi har ingen planlagte morgenmøder lige nu

  Tilmeld dig vores invitationsliste, så du er sikker på at høre nyt fra os, når vi får nye møder i kalenderen.

  Molecule Morgenmøde

  Tilmelding til Molecules invitationsliste
  Er du endnu ikke på invitationslisten til vores morgenmøder?