Molecule Morgenmøde

Morgenmøde om Sygehusmedicinregisteret onsdag den 28. oktober kl. 9.00 – 9.45, fysisk deltagelse

Jørgen Schøler Kristensen, formand for Styregruppen for Sygehusmedicinregisteret giver status på, planer og perspektiver for Sygehusmedicinregisteret (Jørgen deltager digitalt).

Morgenmøde om Sygehusmedicinregisteret onsdag den 28. oktober kl. 9.00 – 9.45, digital deltagelse

Jørgen Schøler Kristensen, formand for Styregruppen for Sygehusmedicinregisteret giver status på, planer og perspektiver for Sygehusmedicinregisteret (Jørgen deltager digitalt).

Morgenmøde om bæredygtighed onsdag den 4. nov. Kl. 8.30 – 10.00

Susanne Stormer, vice president, Novo Nordisk og Tommy Kjeldsgaard, vicedirektør i Danske Regioner

Vi har inviteret de ansvarlige for bæredygtighedsområdet i henholdsvis Novo Nordisk og Danske Regioner. Konceptet er, at Susanne Stormer og Tommy Kjeldsgaard får mulighed for at få inspiration fra hinanden. De kommer hver med 5 spørgsmål, de vil stille den anden. Efter det gensidige interview vil deltagerne få mulighed for at stille spørgsmål til Susanne og Tommy og rejse emner til drøftelse og inspiration.

Formålet er en gennemsigtig erfaringsudveksling og at give deltagerne mulighed for at rejse spørgsmål for eksempel hvordan man sætter mål på dette område, hvordan man indfrier disse, hvordan man arbejder med klima, når kerneopgaven er sundhed. Og hvornår stopper transitionen til bæredygtig drift – hvor går grænsen – når nogle oplever ”afsavn”, eller når vi er i mål?

Anledningen er dels regionernes mål om at reducere CO2-udledning med 75 procent inden 2030, dels Novo Nordisks allerede flotte præstationer på omstillingen til mere bæredygtig virksomhed.

Tilmelding til Morgenmøde
Vælg morgenmøde(r):
Morgenmøde om Sygehusmedicinregisteret onsdag den 28. oktober kl. 9.00 – 9.45, fysisk deltagelseMorgenmøde om Sygehusmedicinregisteret onsdag den 28. oktober kl. 9.00 – 9.45, digital deltagelseMorgenmøde om bæredygtighed onsdag den 4. nov. Kl. 8.30 - 10.00

Ved tilmelding til ovenstående morgenmøde bliver du automatisk tilmeldt vores invitationsliste. Du kan altid framelde dig listen ved henvendelse til Molecule på info@moleculeconsultancy.com.

Vi har ingen planlagte morgenmøder lige nu

Tilmeld dig vores invitationsliste, så du er sikker på at høre nyt fra os, når vi får nye møder i kalenderen.

Molecule Morgenmøde

Tilmelding til Molecules invitationsliste
Er du endnu ikke på invitationslisten til vores morgenmøder?