Molecule Morgenmøde

Morgenmøde den 23. november 2022, kl. 8:30-10

Med et sundhedsvæsen og et velfærdssystem, der er tiltagende under pres, er der behov for at gøre noget nu. Karin Friis Bach kommer til Molecule Morgenmøde og giver sit perspektiv på udfordringen og inviterer til at komme med input og bidrage med idéer til, hvordan vi kan skabe motivation og arbejdsglæde blandt de klinikere, forskere og medarbejdere, der er spydspids i vores sundhedsvæsen. Karin Friis Bach er formand for sundhedsudvalget i Danske Regioner og medlem af regionsrådet i Region Hovedstaden, hvor hun er 2. næstformand for rådet, ligesom hun bl.a. sidder i Forretningsudvalget.

Læs mere om morgenmødet her

Morgenmøde den 11. januar 2023, kl. 8:30-10

Birgitte Drewes, Vicedirektør i Styrelsen for Patientsikkerhed deler ud af sine erfaringer – herunder de væsentligste læringer fra Coronaopsporingen, tværgående data og samarbejde.

Morgenmøde den 8. marts kl. 8.30-10

Rikke Agergaard som er chef for Kvalitet i Almen Praksis (KiAP) holder oplæg

Tilmelding til Morgenmøde
  Vælg morgenmøde(r):
  Morgenmøde den 23. november 2022, kl. 8:30-10Morgenmøde den 11. januar 2023, kl. 8:30-10Morgenmøde den 8. marts kl. 8.30-10

  Ved tilmelding til ovenstående morgenmøde bliver du automatisk tilmeldt vores invitationsliste. Du kan altid framelde dig listen ved henvendelse til Molecule på .

  Vi har ingen planlagte morgenmøder lige nu

  Tilmeld dig vores invitationsliste, så du er sikker på at høre nyt fra os, når vi får nye møder i kalenderen.

  Molecule Morgenmøde

  Tilmelding til Molecules invitationsliste
  Er du endnu ikke på invitationslisten til vores morgenmøder?