Molecule Morgenmøde

Morgenmøde den 5. oktober 2022, kl. 8:30-10

Region Hovedstadens Apotek, Rikke Løvig Simonsen, regionsapoteker
Den 5. oktober vil Rikke Løvig Simonsen, direktør (regionsapoteker) på Region Hovedstadens Apotek holde oplæg.

Her vil vi få et aktuelt indblik i sygehusapotekets rolle i værdikæden, hvordan er samarbejde og ansvarsfordeling med de øvrige lægemiddelekspertiser og -fora (basisliste, lægemiddelkomitéer, Medicinrådet, IRF, NKV osv.).

Det vil være muligt at høre mere om potentielle udfordringer i forbindelse med implementeringen/skift af lægemidler i regionerne, og derudover vil Rikke Løvig Simonsen komme ind på deres arbejde med hjemmebehandling og sikring af lægemiddeldistribution i regionerne.

Hvis du allerede nu har spørgsmål til Rikke Løvig Simonsen eller særlige dele af sygehusapotekernes arbejde kan de sendes på forhånd. Spørgsmål sendes til . Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål på morgenmødet.

Bemærk at morgenmødet er fysisk og afholdes hos Molecule Consultancy, Rebel Workspace, Dampfærgevej 27-29, 5. sal, 2100 København Ø. Tilmelding er nødvendig, da vi har et begrænset antal pladser. Fra kl. 8.30-9.00 er der let morgenmad, kaffe og netværk, og morgenmødet er fra kl. 9.00-10.00.

Læs mere om Region Hovedstadens Apotek her: https://www.apoteket-regionh.dk/

Morgenmøde den 23. november 2022, kl. 8:30-10

Med et sundhedsvæsen og et velfærdssystem, der er tiltagende under pres, er der behov for at gøre noget nu. Karin Friis Bach kommer til Molecule Morgenmøde og giver sit perspektiv på udfordringen og inviterer til at komme med input og bidrage med idéer til, hvordan vi kan skabe motivation og arbejdsglæde blandt de klinikere, forskere og medarbejdere, der er spydspids i vores sundhedsvæsen. Karin Friis Bach er formand for sundhedsudvalget i Danske Regioner og medlem af regionsrådet i Region Hovedstaden, hvor hun er 2. næstformand for rådet, ligesom hun bl.a. sidder i Forretningsudvalget.

Læs mere om morgenmødet her

Morgenmøde den 11. januar 2023, kl. 8:30-10

Birgitte Drewes, Vicedirektør i Styrelsen for Patientsikkerhed deler ud af sine erfaringer – herunder de væsentligste læringer fra Coronaopsporingen, tværgående data og samarbejde.

Morgenmøde den 8. marts kl. 8.30-10

Rikke Agergaard som er chef for Kvalitet i Almen Praksis (KiAP) holder oplæg

Tilmelding til Morgenmøde
  Vælg morgenmøde(r):
  Morgenmøde den 5. oktober 2022, kl. 8:30-10Morgenmøde den 23. november 2022, kl. 8:30-10Morgenmøde den 11. januar 2023, kl. 8:30-10Morgenmøde den 8. marts kl. 8.30-10

  Ved tilmelding til ovenstående morgenmøde bliver du automatisk tilmeldt vores invitationsliste. Du kan altid framelde dig listen ved henvendelse til Molecule på .

  Vi har ingen planlagte morgenmøder lige nu

  Tilmeld dig vores invitationsliste, så du er sikker på at høre nyt fra os, når vi får nye møder i kalenderen.

  Molecule Morgenmøde

  Tilmelding til Molecules invitationsliste
  Er du endnu ikke på invitationslisten til vores morgenmøder?