Molecule Morgenmøde

Morgenmøde den 11. januar 2022, kl. 9-10

Vælg Klogt ved formand for de Lægevidenskabelige Selskaber, Susanne Axelsen samt Vælg Klogts proceskonsulenter, Camilla Flintholm Raft og Lotte Birk Godiksen

Den 11. januar kl. 9-10 gæster Susanne Axelsen, formand for de Lægevidenskabelige Selskaber og projektleder for Vælg Klogt, samt Camilla Flintholm Raft og Lotte Birk Godiksen, begge proceskonsulenter i Vælg Klogt, Molecule Morgenmøde.

Her vil de give os indsigt i Vælg Klogts arbejde med at sikre, at patienter i det danske sundhedsvæsen ikke modtager unødvendige undersøgelser eller behandlinger, så tid, penge og hænder i stedet kan gå til det, der er nødvendigt, og som gavner mest.

Der vil blandt andet være lejlighed til at høre mere om, hvem der står bag Vælg Klogt, hvordan de identificerer områderne inden for sundhedsvæsnet, hvor der er behov for forandringer og hvordan organisationen sikrer, at der er opbakning til at ændre praksis i henhold til deres anbefalinger.

Hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig på særlige dele af Vælg Klogts arbejde, kan de allerede nu sendes til mm@moleculeconsultancy.com.

Læs mere om Vælg klogt her: https://vaelgklogt.dk/

Morgenmøde den 23. februar 2022, kl. 9-10

Kræftens Bekæmpelse ved administrerende direktør Jesper Fisker

Den 23. februar 2022 kl. 9.00-10.00 gæster administrerende direktør i Kræftens Bekæmpelse, Jesper Fisker Molecule Morgenmøde.

Her vil vi blive taget med ind bag dørene og få indsigt i, hvad der optager Danmarks største sygdomsbekæmpende forening i 2022.

Blandt andet vil der være lejlighed til at høre mere om Kræftens Bekæmpelses arbejde indenfor forskning, forebyggelse og patientstøtte samt de tre pejlemærker, Et skrift foran, mindre ulighed i kræft og ingen skal stå alene med kræft. Pejlemærkerne skal frem mod 2025 hjælpe foreningen med at nå sin mission. En mission om at så få som muligt får kræft, så mange som muligt overlever kræft, og at livet med og efter kræft bliver så godt som muligt for patienter og pårørende.

Hvis du allerede nu har spørgsmål til Jesper Fisker eller er interesseret i særlige dele af Kræftens Bekæmpelse, kan spørgsmål sendes til mm@moleculesconsultancy.com

Læs mere om Kræftens Bekæmpelse her: https://www.cancer.dk/

Tilmelding til Morgenmøde
  Vælg morgenmøde(r):
  Morgenmøde den 11. januar 2022, kl. 9-10Morgenmøde den 23. februar 2022, kl. 9-10

  Ved tilmelding til ovenstående morgenmøde bliver du automatisk tilmeldt vores invitationsliste. Du kan altid framelde dig listen ved henvendelse til Molecule på info@moleculeconsultancy.com. Linket til mødet bliver udsendt dagen før afholdelsen.

  Vi har ingen planlagte morgenmøder lige nu

  Tilmeld dig vores invitationsliste, så du er sikker på at høre nyt fra os, når vi får nye møder i kalenderen.

  Molecule Morgenmøde

  Tilmelding til Molecules invitationsliste
  Er du endnu ikke på invitationslisten til vores morgenmøder?