Molecule Morgenmøde

Morgenmøde den 21. april Kl. 9.00 – 10.00

Kultur er et eksklusivt gode for sunde borgere i trivsel

Eller hvad? I Region Nordjylland er udgangspunktet at kunst, kultur og trivsel er en funktion af hinanden. Derfor har de lanceret et initiativ, hvor kunst og kultur er en integreret del af behandlingen. Hvor sengestuen bliver målrettet designet, så den matcher borgerens behov for nærmiljø og tryghed. En digital og interaktiv sengestue.

Hvordan serverer man sådan et initiativ i en klinisk evidensbaseret verden? Og hvor meningsfuldt er det egentlig at introducere kunst og kultur til en sektor, hvor det ikke altid opleves, at der er tilstrækkelige ressourcer til kerneopgaverne?

”Moleculerne” er blevet nysgerrige, så vi har inviteret Per Thorgaard til at komme og fortælle om Region Nordjyllands ambition om ”Mere kultur i sundhedshusene og mere sundhed i kulturhusene” til Molecule Morgenmøde den 21. april kl. 9-10.

Måske tager Per Thorgaard Fransiska Clausen, Thure Lindhardt eller lyden af Vesterhavet med?
Læs mere om projektet her: https://www.musikterapi.aau.dk/nocks/videnscenter/evalueringsguide/

Morgenmøde den 3. juni Kl. 9.00 – 10.00

Viden til et bedre sundhedsvæsen

Direktør Jens Winther Jensen fra Regionernes Kliniske Kvalitetsprogram (RKKP) giver til dette Molecule Morgenmøde en status fra RKKP og sit perspektiv på, hvordan vi kontinuerligt arbejder med at få mere sundhed og et bedre sundhedsvæsen. Hvordan løser man udfordringen, at kvalitetsudvikling skal foregå i hele borgerens forløb, når det er vanskeligt at få gode data fra f.eks. kommuner og almen praksis? Hvordan kan indikatorer justeres agilt, når nye kvalitetsmål opstår som følge af ny teknologi, nye behandlinger eller nye behov opstår? Både at lære fra sig og at lære af andre er væsentlig for udvikling, hvordan kan disse mekanismer stimuleres, så spurten ikke stopper, når årsrapporten er færdig, men måske i stedet starter med henblik på at opnå nye kvalitetsniveauer og reducere variansen i effekter og oplevet effekt. Hvordan går det med at inkludere patient rapporterede effekter i databaserne? Hvad mener Jens med, at ulighed i sundhed skal bekæmpes med data? Hvordan er RKKPs arbejde integreret med arbejdet i regionerne og i Danske Regioner. Og hvad er den væsentligste grund til, at vi skal læse den nye bog ”Forskning, kvalitet og klinisk praksis”? Måske bliver der tid til også at få et par highlights fra året som senior fellowship på Institute for Healthcare Improvement (IHI). Vi er meget nysgerrige, og vi glæder os til en intensiv time med Jens Winther Jensen.

Tilmelding til Morgenmøde
  Vælg morgenmøde(r):
  Morgenmøde den 21. april Kl. 9.00 - 10.00Morgenmøde den 3. juni Kl. 9.00 - 10.00

  Ved tilmelding til ovenstående morgenmøde bliver du automatisk tilmeldt vores invitationsliste. Du kan altid framelde dig listen ved henvendelse til Molecule på info@moleculeconsultancy.com. Linket til mødet bliver udsendt dagen før afholdelsen.

  Vi har ingen planlagte morgenmøder lige nu

  Tilmeld dig vores invitationsliste, så du er sikker på at høre nyt fra os, når vi får nye møder i kalenderen.

  Molecule Morgenmøde

  Tilmelding til Molecules invitationsliste
  Er du endnu ikke på invitationslisten til vores morgenmøder?