Molecule Morgenmøde

Morgenmøde den 3. juni Kl. 9.00 – 10.00

Viden til et bedre sundhedsvæsen

Direktør Jens Winther Jensen fra Regionernes Kliniske Kvalitetsprogram (RKKP) giver til dette Molecule Morgenmøde en status fra RKKP og sit perspektiv på, hvordan vi kontinuerligt arbejder med at få mere sundhed og et bedre sundhedsvæsen.

Hvordan løser man udfordringen, at kvalitetsudvikling skal foregå i hele borgerens forløb, når det er vanskeligt at få gode data fra f.eks. kommuner og almen praksis? Hvordan kan indikatorer justeres agilt, når nye kvalitetsmål opstår som følge af ny teknologi, nye behandlinger eller nye behov opstår?

Både at lære fra sig og at lære af andre er væsentlig for udvikling. Hvordan kan disse mekanismer stimuleres, så spurten ikke stopper, når årsrapporten er færdig, men måske i stedet starter med henblik på at opnå nye kvalitetsniveauer og reducere variansen i effekter og oplevet effekt? Hvordan går det med at inkludere patient rapporterede effekter (PRO) i databaserne?

Hvad mener Jens med, at ulighed i sundhed skal bekæmpes med data? Hvordan er RKKPs arbejde integreret med arbejdet i regionerne og i Danske Regioner. Og hvad er den væsentligste grund til, at vi skal læse den nye bog ”Forskning, kvalitet og klinisk praksis”?

Måske bliver der tid til også at få et par highlights fra året som senior fellowship på Institute for Healthcare Improvement (IHI). Vi er meget nysgerrige, og vi glæder os til en intensiv time med Jens Winther Jensen.

Morgenmøde den 15. september Kl. 9.00 – 10.00

Status fra Amgros ved direktør Flemming Sonne

Tilmelding til Morgenmøde
  Vælg morgenmøde(r):
  Morgenmøde den 3. juni Kl. 9.00 - 10.00Morgenmøde den 15. september Kl. 9.00 - 10.00

  Ved tilmelding til ovenstående morgenmøde bliver du automatisk tilmeldt vores invitationsliste. Du kan altid framelde dig listen ved henvendelse til Molecule på info@moleculeconsultancy.com. Linket til mødet bliver udsendt dagen før afholdelsen.

  Vi har ingen planlagte morgenmøder lige nu

  Tilmeld dig vores invitationsliste, så du er sikker på at høre nyt fra os, når vi får nye møder i kalenderen.

  Molecule Morgenmøde

  Tilmelding til Molecules invitationsliste
  Er du endnu ikke på invitationslisten til vores morgenmøder?