Molecule Morgenmøde

Morgenmøde den 30. sep. kl. 8.30-10 ved Carsten Kjær Joensen

Vi har inviteret Carsten Kjær Joensen, kontorchef for Erhvervsministeriets Life Science enhed til vores morgenmøde den 30. september. Enheden står for den erhvervspolitiske indsats i forhold til life science industrien og arbejder løbende på at sikre bedst mulige vækstvilkår for industrien. Vi ser frem til at få en status på og planer for området, herunder det offentlig-private partnerskab omkring indkøb af medicinsk udstyr, betydning af klimaaftalen, covid-19 og Carstens bud på, hvordan branchen og de enkelte virksomheder i den aktuelle situation kan bidrage endnu mere til god udvikling på området.

Morgenmødet finder sted onsdag den 30. september kl. 9-10, morgenkaffe fra 8.30.  

Der er mulighed for såvel fysisk som digital deltagelse. Carsten Kjær Joensen deltager digitalt med et oplæg, med efterfølgende mulighed for spørgsmål. De første 25 tilmeldte har mulighed for at deltage fysisk i vores lokaler hos Rebel Work Space på Dampfærgevej 27-29, 5. sal. Vi er klar med kaffe og the fra kl. 8.30. De øvrige deltagere får tilsendt et link til deltagelse.

Det er gratis at deltage, men på grund af covid-19 er tilmelding nødvendig. Tilmeld dig via formular i højre side. På grund af afstandskrav og covid-19 er der et maksimum antal fysiske deltagere på 25. Skulle covid-19 situationen gøre det nødvendigt at ændre formen yderligere, vil de tilmeldte blive orienteret herom

Morgenmøde om bæredygtighed onsdag den 4. nov. Kl. 8.30 – 10.00

Susanne Stormer, vice president, Novo Nordisk og Tommy Kjeldsgaard, vicedirektør i Danske Regioner

Vi har inviteret de ansvarlige for bæredygtighedsområdet i henholdsvis Novo Nordisk og Danske Regioner. Konceptet er, at Susanne Stormer og Tommy Kjeldsgaard får mulighed for at få inspiration fra hinanden. De kommer hver med 5 spørgsmål, de vil stille den anden. Efter det gensidige interview vil deltagerne få mulighed for at stille spørgsmål til Susanne og Tommy og rejse emner til drøftelse og inspiration.

Formålet er en gennemsigtig erfaringsudveksling og at give deltagerne mulighed for at rejse spørgsmål for eksempel hvordan man sætter mål på dette område, hvordan man indfrier disse, hvordan man arbejder med klima, når kerneopgaven er sundhed. Og hvornår stopper transitionen til bæredygtig drift – hvor går grænsen – når nogle oplever ”afsavn”, eller når vi er i mål?

Anledningen er dels regionernes mål om at reducere CO2-udledning med 75 procent inden 2030, dels Novo Nordisks allerede flotte præstationer på omstillingen til mere bæredygtig virksomhed.

Tilmelding til Morgenmøde
Vælg morgenmøde(r):
Morgenmøde den 30. sep. kl. 8.30-10 ved Carsten Kjær JoensenMorgenmøde om bæredygtighed onsdag den 4. nov. Kl. 8.30 - 10.00

Ved tilmelding til ovenstående morgenmøde bliver du automatisk tilmeldt vores invitationsliste. Du kan altid framelde dig listen ved henvendelse til Molecule på info@moleculeconsultancy.com.

Vi har ingen planlagte morgenmøder lige nu

Tilmeld dig vores invitationsliste, så du er sikker på at høre nyt fra os, når vi får nye møder i kalenderen.

Molecule Morgenmøde

Tilmelding til Molecules invitationsliste
Er du endnu ikke på invitationslisten til vores morgenmøder?