Molecule Morgenmøde

Morgenmøde den 23. februar 2022, kl. 9-10

Kræftens Bekæmpelse ved administrerende direktør Jesper Fisker

Den 23. februar 2022 kl. 9.00-10.00 gæster administrerende direktør i Kræftens Bekæmpelse, Jesper Fisker Molecule Morgenmøde.

Her vil vi blive taget med ind bag dørene og få indsigt i, hvad der optager Danmarks største sygdomsbekæmpende forening i 2022.

Blandt andet vil der være lejlighed til at høre mere om Kræftens Bekæmpelses arbejde indenfor forskning, forebyggelse og patientstøtte samt de tre pejlemærker, Et skrift foran, mindre ulighed i kræft og ingen skal stå alene med kræft. Pejlemærkerne skal frem mod 2025 hjælpe foreningen med at nå sin mission. En mission om at så få som muligt får kræft, så mange som muligt overlever kræft, og at livet med og efter kræft bliver så godt som muligt for patienter og pårørende.

Hvis du allerede nu har spørgsmål til Jesper Fisker eller er interesseret i særlige dele af Kræftens Bekæmpelse, kan spørgsmål sendes til mm@moleculesconsultancy.com

Læs mere om Kræftens Bekæmpelse her: https://www.cancer.dk/

Tilmelding til Morgenmøde
  Vælg morgenmøde(r):
  Morgenmøde den 23. februar 2022, kl. 9-10

  Ved tilmelding til ovenstående morgenmøde bliver du automatisk tilmeldt vores invitationsliste. Du kan altid framelde dig listen ved henvendelse til Molecule på info@moleculeconsultancy.com. Linket til mødet bliver udsendt dagen før afholdelsen.

  Vi har ingen planlagte morgenmøder lige nu

  Tilmeld dig vores invitationsliste, så du er sikker på at høre nyt fra os, når vi får nye møder i kalenderen.

  Molecule Morgenmøde

  Tilmelding til Molecules invitationsliste
  Er du endnu ikke på invitationslisten til vores morgenmøder?