Molecule Morgenmøde

Morgenmøde den 27. oktober kl. 8.30 – 10.00

Vi varmer op til det kommende regionsvalg med et digitalt Molecule Morgenmøde med spidskandidater fra hver region

Nationalt står de konservative pludselig stærkere, end de har gjort længe. Der er kommet flere mindre partier. Corona har lagt beslag på både udviklings- og driftsressourcer, så optakten til valget har givet relativt mindre opmærksomhed til den brede sundhedspolitiske dagsorden. Vi vil derfor fejre vores regionale demokrati, vi vil fejre det politiske engagement, og vi vil gerne give vores samarbejdsparter og kunder mulighed for at stille spørgsmål til regionsrådskandidaterne til næste regionsperiode. Ud af de fem regioner, er der kun én region, der historisk har været en ”swingregion” (Region Sjælland). Til gengæld er der historisk en del swung i Danske Regioner.

Vi har inviteret spidskandidater fra alle fem regioner til at give deres perspektiv på deres region, til at fortælle om visioner for de næste fire år, og til at løfte sløret for hvad der i deres optik ville være den største bedrift at lykkes med i næste valgperiode?

Blandet andet deltager fra:
Nordjylland: Per Larsen (Konservativ) og Mads Duedahl (Venstre)
Hovedstaden: Karin Friis Bach (Radikale)
Midtjylland: Anders Kühnau (Socialdemokratiet) og Anders G. Christensen (Venstre)
Syddanmark: Mette With Hagensen (Socialdemokratiet)
Sjælland: Heino Knudsen (Socialdemokratiet)

Morgenmøde den 10. November kl. 9- 10

BørneRiget: Er Leg og Læger et paradoks?

BørneRiget er i gang, og onsdag den 10. november kl. 9-10 får vi besøg til Molecule Morgenmøde af programchef i Ole Kirk’s Fond Lars Hyldgaard Olesen og lægelig senior projektchef for Børneriget Thomas Leth Frandsen, hvor de vil fortælle om det offentlige-private samarbejde omkring BørneRiget, og hvordan brugeroplevelser og leg hænger sammen med et evidensdrevet sundhedsvæsen. Hvis I har spørgsmål, eller er nysgerrige på specifikke områder af BørneRiget og partnerskabet, så vil Lars og Thomas inkludere det til vores morgenmøde om leg, læger og læring fra BørneRiget. Send dit spørgsmål her.

Læs mere om BørneRiget her:
https://www.rigshospitalet.dk/boerneriget/Sider/default.aspx
https://www.olekirksfond.dk/vores-projekter/socialt/borneriget/

Tilmelding til Morgenmøde
  Vælg morgenmøde(r):
  Morgenmøde den 27. oktober kl. 8.30 – 10.00Morgenmøde den 10. November kl. 9- 10

  Ved tilmelding til ovenstående morgenmøde bliver du automatisk tilmeldt vores invitationsliste. Du kan altid framelde dig listen ved henvendelse til Molecule på info@moleculeconsultancy.com. Linket til mødet bliver udsendt dagen før afholdelsen.

  Vi har ingen planlagte morgenmøder lige nu

  Tilmeld dig vores invitationsliste, så du er sikker på at høre nyt fra os, når vi får nye møder i kalenderen.

  Molecule Morgenmøde

  Tilmelding til Molecules invitationsliste
  Er du endnu ikke på invitationslisten til vores morgenmøder?