Molecule Morgenmøde

Morgenmøde: QALY møde den 16/9 kl. 8-9.30 (ikke flere pladser)

Morgenmøde om QALY ved professor Lars Peter Østerdal

QALY (kvalitetsjusterede leveår) er på vej til at blive inkluderet i de sundhedsøkonomiske evalueringer i Medicinrådet. Vi har derfor inviteret Lars Peter Østerdal, institutleder og professor ved CBS til at give en generel introduktion til QALY i sundhedsøkonomiske evalueringer.

Lars vil hjælpe med at besvare vores spørgsmål. Hvad kan QALY, hvad kan det ikke, hvad er faldgruberne? Han vil yderligere komme ind på, hvordan man inkluderer hensyn til lighed i brugen af QALY, herunder Norges forsøg på at formalisere integration af hensyn til lighed.

Morgenmødet finder sted på Dampfærgevej 27-29, 5. sal, 2100 København Ø.

Formiddagsmøde: QALY møde den 16/9 kl. 10-11.30

Formiddagsmøde om QALY ved professor Lars Peter Østerdal

(se beskrivelse ovenfor)

Morgenmøde den 30. sep. kl. 8.30-10 ved Carsten Kjær Joensen

Vi har inviteret Carsten Kjær Joensen, kontorchef for Erhvervsministeriets Life Science enhed til vores morgenmøde den 30. september. Erhvervsministeriet har det overordnede ansvar for opfølgning på den politiske aftale om en vækstplan for life science i Danmark. Vi ser frem til at få en status på og planer for området, herunder det offentlig-private partnerskab omkring indkøb af medicinsk udstyr, betydning af klimaaftalen, covid-19 og Carstens bud på, hvordan branchen og de enkelte virksomheder i den aktuelle situation kan bidrage endnu mere til god udvikling på området.

Morgenmødet finder sted onsdag den 30. september i vores lokaler hos Rebel Work Space på Dampfærgevej 27-29, 5. sal fra kl. 9.00–10.00. Vi er klar med kaffe og the fra kl. 8.30.

Tilmelding til Morgenmøde
Vælg morgenmøde(r):
Morgenmøde: QALY møde den 16/9 kl. 8-9.30 (ikke flere pladser)Formiddagsmøde: QALY møde den 16/9 kl. 10-11.30Morgenmøde den 30. sep. kl. 8.30-10 ved Carsten Kjær Joensen

Ved tilmelding til ovenstående morgenmøde bliver du automatisk tilmeldt vores invitationsliste. Du kan altid framelde dig listen ved henvendelse til Molecule på info@moleculeconsultancy.com.

Vi har ingen planlagte morgenmøder lige nu

Tilmeld dig vores invitationsliste, så du er sikker på at høre nyt fra os, når vi får nye møder i kalenderen.

Molecule Morgenmøde

Tilmelding til Molecules invitationsliste
Er du endnu ikke på invitationslisten til vores morgenmøder?