Molecule Morgenmøde

Morgenmøde den 10. marts Kl. 9.00 – 10.00

Hvad kan resten af sundhedsvæsenet lære af lægemiddelområdet?

Rigtig meget! Og derfor er Behandlingsrådet ved at folde sig ud som en ny vigtig aktør i vores sundhedsvæsen. Direktør for Behandlingsrådet Malene Møller Nielsen kommer den 10. marts til Molecule Morgenmøde kl. 9-10, hvor det formentlig er for tidligt at pege på, hvad vi skal stoppe med, og hvad vi skal gøre mere af. Men vi glæder os til at høre om opstarten og de første spæde erfaringer fra Behandlingsrådet. Hvilke områder, hvilke prioriteringer, hvilke samarbejder er der fokus på? Og Malenes bud på, hvordan life science industrien kan bidrage til, at Behandlingsrådet bliver en succes.

Har du allerede før morgenmødet emner, du gerne ser berørt til det kommende morgenmøde om Behandlingsrådet, kan du skrive til Trine, så bliver disse samlet og formidlet videre til Malene.

Morgenmøde den 25. marts Kl. 9.00 – 10.00

Morgenmøde om EMA Scientific Advisory Group og Medicinrådet

Steen Werner Hansen kommer til Molecule Morgenmøde den 25. marts kl. 9-10 og fortæller om arbejdet i Medicinrådet og i EMA.  Steen Werner Hansen giver en status fra Medicinrådet, sit perspektiv på fremtidens udfordringer på lægemiddelområdet og sit bud på, om life science branchen kan blive endnu bedre til at være en konstruktiv medspiller i Medicinrådsarbejdet? Ud over at være den en del af formandsteamet i Medicinrådet, sidder Steen Werner Hansen også i den onkologiske Scientific Advisory Group i EMA, som han også vil orientere om. Vi ser frem til et meget spændende morgenmøde.

Morgenmøde den 7. april Kl. 9.00 – 10.00

Highlights fra Sundhedsdatastyrelsen

Direktør Lisbeth Nielsen kommer til virtuelt Molecule Morgenmøde den 7. april kl. 9-10 og opdaterer os på Sundhedsdatastyrelsens fokuspunkter for indeværende år. Mon ikke det bringer os forbi internationale samarbejder, nationale projekter, Sygehusmedicin- og andre registre samt Sundhedsdatastyrelsens rolle i Covid-19 pandemien?

Morgenmøde den 21. april Kl. 9.00 – 10.00

Kultur er et eksklusivt gode for sunde borgere i trivsel

Eller hvad? I Region Nordjylland er udgangspunktet at kunst, kultur og trivsel er en funktion af hinanden. Derfor har de lanceret et initiativ, hvor kunst og kultur er en integreret del af behandlingen. Hvor sengestuen bliver målrettet designet, så den matcher borgerens behov for nærmiljø og tryghed. En digital og interaktiv sengestue.

Hvordan serverer man sådan et initiativ i en klinisk evidensbaseret verden? Og hvor meningsfuldt er det egentlig at introducere kunst og kultur til en sektor, hvor det ikke altid opleves, at der er tilstrækkelige ressourcer til kerneopgaverne?

”Moleculerne” er blevet nysgerrige, så vi har inviteret Per Thorgaard til at komme og fortælle om Region Nordjyllands ambition om ”Mere kultur i sundhedshusene og mere sundhed i kulturhusene” til Molecule Morgenmøde den 21. april kl. 9-10.

Måske tager Per Thorgaard Fransiska Clausen, Thure Lindhardt eller lyden af Vesterhavet med?
Læs mere om projektet her: https://www.musikterapi.aau.dk/nocks/videnscenter/evalueringsguide/

Tilmelding til Morgenmøde
  Vælg morgenmøde(r):
  Morgenmøde den 10. marts Kl. 9.00 - 10.00Morgenmøde den 25. marts Kl. 9.00 - 10.00Morgenmøde den 7. april Kl. 9.00 - 10.00Morgenmøde den 21. april Kl. 9.00 - 10.00

  Ved tilmelding til ovenstående morgenmøde bliver du automatisk tilmeldt vores invitationsliste. Du kan altid framelde dig listen ved henvendelse til Molecule på info@moleculeconsultancy.com.

  Vi har ingen planlagte morgenmøder lige nu

  Tilmeld dig vores invitationsliste, så du er sikker på at høre nyt fra os, når vi får nye møder i kalenderen.

  Molecule Morgenmøde

  Tilmelding til Molecules invitationsliste
  Er du endnu ikke på invitationslisten til vores morgenmøder?