På vores kommende morgenmøde vil Jørgen vise os eksempler på den aktuelle anvendelse af Sygehusmedicinregisteret (SMR) og give os en status på samt perspektiver for SMR. Jørgen giver sin vurdering af, hvorfor der ytres forskellige forventninger og tilgange til SMR: Nogle er begejstrede, andre pessimistiske, nogle har tiltro til datakvaliteten, andre har ikke.

Når vi i Molecule Consultancy laver real world analyser og trækker data fra registre, kan det være en udfordring at etablere samme overblik over lægemiddelbehandlingen på sygehusene, som vi kan få i primærsektoren. Vi ser derfor SMR som et visionært og vigtigt projekt, der kan gøre os klogere på behandling, værdi og styring.

Vi ser frem til at høre Jørgen Schøler Kristensens vurdering og få et indblik i udfordringer og succeser samt organisationen bag og perspektiverne for Sygehusmedicinregisteret. Endelig håber vi, at Jørgen kan løfte sløret for, hvornår det bliver muligt at ansøge om SMR-data på linie med andre datakilder

Vi har inviteret Jørgen Schøler Kristensen i sin egenskab af styregruppeformand for Sygehusmedicinregisteret (SMR), og Jørgen deltager digitalt.

Det er gratis at deltage for samarbejdspartnere og kunder, men tilmelding er nødvendig. Tilmeldte får inden mødet tilsendt et link til vores morgenmøde. Der er mulighed for digital deltagelse og i begrænset omfang mulighed for at deltage i mødet fra vores lokaler hos Rebel Work Space på Dampfærgevej 27-29, 5. sal, hvor vi serverer en kop kaffe fra kl. 8.30.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til analysechef Trine Petersen på eller tlf. 2060 2825

Tilmeld dig her